Tapahtumat

Tapahtumahistoriikki

 • Thu
  04
  Nov
  2021
  19:00Johanneksenkirkko, Korkeavuorenkatu 12, 00120 Helsinki
  Murtosointu ja Akateeminen Laulu esittävät yhteiskonsertissa lohdullisen ja kauniin Gabriel Faurén Requiemin pyhäinpäivän alla 4.11.2021 kello 19.00 Johanneksenkirkossa Helsingissä.
  Teoksen johtaa Murtosoinnun taiteellinen johtaja Seppo Murto. Urkurina toimii Pekka Suikkanen. Solisteina laulavat sopraano Laura Murto ja baritoni Juhana Kotilainen.
  Kuorot esittävät konsertissa myös omaa ohjelmistoaan. Murtosoinnun oma ohjelmisto koostuu William Byrdin, Pekka Kostiaisen ja Arvo Pärtin kappaleista.
  Liput: 25/15 euroa ovelta tuntia ennen ja verkkokaupasta.
  Lämpimästi tervetuloa!
 • Sun
  21
  Nov
  2021
  18:00Olarin kirkko, Rälssitilankuja 1, 02200 Espoo
  *** Valitettavasti konserttia joudutaan siirtämään vuoden 2022 puolelle korona-altistumisten vuoksi. Asetamme oman ja yleisömme turvallisuuden ja terveyden aina etusijalle. Ostetut liput kelpaavat sellaisinaan uuteen konserttiin, jonka ajankohdasta tiedotamme näillä sivuilla ja sosiaalisen median tileillämme heti kun voimme. Jos kuitenkin haluat rahat takaisin jo ostetusta lipusta, olethan yhteydessä murtosointu (at) murtosointu.fi. ***
  Kamarikuoro Murtosointu ja Kamarikuoro Gloria esittävät säveltäjä Joonas Kokkosen syntymän 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Joonas Kokkosen valoisan ja lohdullisen Requiemin urkusäestyksellä.
  Esityksen johtaa kuorojen taiteellinen johtaja Seppo Murto. Urkurina toimii Pauliina Hyry. Solisteina laulavat sopraano Laura Leisma ja baritoni Joose Vähäsöyrinki.
  Konsertissa kuullaan myös Joonas Kokkosen urkumusiikkia Pauliina Hyryn esittämänä.
  Liput: 15/10 euroa ovelta tuntia ennen ja verkkokaupasta.
  Lämpimästi tervetuloa!