Murtosoinnun 20-vuotisjuhlavuosi 2023

Vuonna 2003 perustettu kuoromme juhlii tänä vuonna 20-vuotista taipaltaan. Iloksemme monet laulajamme ovat olleet kuoromme riveissä jo sen perustamisesta lähtien – tämä, jos mikä, kiteyttää Murtosoinnusta kaiken olennaisen.

Juhlavuoteen on tulossa useita huippukohtia. Huhtikuussa konsertoimme Temppeliaukion kirkossa osana Kuoromusiikin kausikonsertit -konserttisarjaa. Syksyllä toteutamme konserttimatkan vielä suunnitteilla olevaan kohteeseen. Matkalla viimeistelemme 20-vuotisjuhlakonsertin ohjelmiston huippukuntoon, ja 18.11.2023 juhlavuosi huipentuu konserttiin ja juhlakaronkkaan.

Juhlavuotemme teemaksi olemme valinneet luonnon ja ilmaston. Juhlakonserttia varten tilattu sävellys pukee teemamme sekakuoron äänimaailmaan. 20 vuodessa sekä meille että maailmalle on tapahtunut paljon. Murtosointu on kasvanut aikuiseksi, ja myös luonto ja ilmasto ovat muutosten edessä.

Toivotamme kuuntelijamme lämpimästi tervetulleiksi tämän vuoden konsertteihimme! Tiedotamme niistä sekä verkkosivuillamme että sosiaalisen median tileillämme Facebookissa ja Instagramissa.